Psykoterapi och verksamhet

Psykoterapi och verksamhet

Jag erbjuder psykoterapi utifrån Kognitivbeteende terapi (KBT), Compassionfokuserad terapi (CFT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) samt Emotionally Focused Therapy (EFT) som alla är vetenskapligt förankrade metoder. Anknytningsteori är basen i förståelsen. Alla samtal sker på mottagningen på Artillerigatan 28 i Stockholm eller via länk/telefon. Psykoterapin börjar med en utredning kring vad du/ni vill ha hjälp med, vad du/ni varit med om och vilka anknytningsmönster du har. Vi utforskar tillsammans en förståelse om hur det har påverkat dig/er. För att uppnå acceptans och förändring behöver vi många gånger öva oss det nya förhållningssättet. Vi övar i samtalsrummet eller du/ni får hjälp i att göra det hemma mellan sessionerna. Hela psykoterapin är ett samarbete där vi tar de steg du/ni är mogen för och villig att pröva. Kontakta gärna mig för förfrågningar

Priser

Individuell psykoterapi: Du kommer själv och samtalen sker på mitt mottagningsrum eller via länk/telefon. Pris 1350 kr för 50 min.

EMDR: Du kommer själv och behandlingen sker på mitt mottagningsrum. Pris 1500 kr för 60 min

Parpsykoterapi: Jag har kontakt med er båda redan från start, alla samtal sker tillsammans på mottagningen eller via länk. Pris 2600 kr för 90 min.

Familjeterapi: Ni kan komma som hel familj, delar av familjen eller er utökade familj (nära vänner). Samtalen sker utifrån en frågeställning som ni alla vill ha hjälp med. Pris 2700 kr för 90 min.

Större grupper, handledning och föreläsning

Gruppterapi: Jag erbjuder gruppbehandling för slutna grupper. Kontakta mig för förfrågan om pågående grupper eller önskan om ny grupp. Pris beroende på gruppstorlek.

Handledning: I psykoterapi (KBT, CFT) och socialt arbete samt personalfrågor Pris beroende på gruppstorlek.

Föreläsningar: Jag erbjuder föreläsningar inom KBT och CFT. Pris beroende på omfång och gruppstorlek.

Ring direkt
Adress